Efterfødsel


Dette kursus er for certificerede Power Plate® instruktører som allerede arbejder, eller som ønsker at arbejde med efterfødsels klienter. Det er udviklet i samarbejde med den førende efterfødsels fitness ekspert, Jenny Burrell. Kurset lærer dig evnerne til, at kunne vurdere og på en sikker måde ordinere, øvelser til denne gruppe kvinder.

Dagen starter med en teorisession der gennemgår de specielle behov som kan findes i denne gruppe og der bliver også kigget på de aktuelle medicinske retningslinjer for øvelserne. Der bliver også gennemgået, hvordan du kan vurdere om din klient er klar til, at gå i gang med et træningsprogram.

Om eftermiddagen vil den praktiske del give dig erfaringer i hvilke slags øvelser som kan udføres på en Power Plate maskine. Du vil arbejde hjemmefra og få en komplet refereret og illustreret manual med, inklusiv et spørgeskema til dine efterfødsels klienter, kartotek med træningsbilleder, og med guidning til hvordan man udlærer Pelvic Floor styrkende øvelser, både med og uden Power Plate.